A jelentkezéshez be kell jelentkeznie!

Felhasználási Feltételek:

 1. Fontos számunkra, hogy a testi és lelki adottságaitoknak megfelelő oktatásban részesítsünk, elkerülve ezzel az esetleges sérüléseket, baleseteket, ezért minden első órára látogató, az edzés megkezdése előtt egészségügyi kérdőívet tölt ki és felelősségvállalási nyilatkozatot ír alá. Adataitokat természetesen bizalmasan kezeljük.
 2. Amennyiben az óráról való leiratkozás nem történik meg a bejelentkezések lezárásáig (24 órával a kezdés előtt) az adott alkalom levonásra kerül a bérletről. 
 3. Korlátlan bérlettel rendelkező tanítványaink egyszeri távolmaradást követően minden elmulasztott alkalom után - az érvényességi időhöz képest - 1 nappal rövidebb ideig használhatják fel bérletüket.
 4. Oldalunk lehetővé teszi a várólistára történő jelentkezést, de az órán csak abban az esetben vehet részt a várólistára regisztrált, amennyiben valaki, az előtte regisztrált 8 vagy 10 fő közül törli a jelentkezését. Kérjük a várólistára jelentkezőket, hogy kísérjék figyelemmel a számukra érdekes órákat.
 5. A megvásárolt bérlet át nem ruházható, tovább nem értékesíthető.
 6. A megvásárolt bérletet az érvényességi határidő végéig tudjátok felhasználni. Ezt követően új bérlet vagy napijegy vásárlására van lehetőségetek.
 7. Az óra megtartásához szükséges minimális létszám: 4 fő. (Kivéve: gyerek - 3 fő, gyakorló - 2 fő)
 8. Az órán mindenki saját felelősségére vesz részt.
 9. Az esetleges sérülésekért az oktató felelősségre nem vonható.
 10. Az öltözőben hagyott értékekért, tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 11. A felhasználási feltételek elfogadásával engedélyezed, hogy a RúdtáncDebrecen® által lebonyolított órákon készült fényképeket, videókat az iskola saját, hivatalos oldalain közzé tegye, népszerűsítve ezzel a rúdsportot. Az iskola, és a vezetőség garantálja, hogy a foglalkozásokon készített anyagokat kizárólag marketing célra, az iskola hivatalos weboldalán, Facebook oldalán, Youtube csatornáján és egyéb az iskola által készített, a vezetőség által jóváhagyott szóróanyagok készítéséhez használja fel.
 12. Az iskola által megrendelt, így annak logójával ellátott, saját tulajdonú képek felhasználása enegedélykötelesek. (Mulasztás esetén jogi következményeket von maga után) 
 13. Ajánljuk figyelmetekbe GYIK menüpontunkat, ugyanis itt rengeteg, esetlegesen felmerülő kérdésre kaphattok választ.
 14. A délelőtti órákat (08:30-15:00) előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben 4-nél kevesebb fő jelentkezett rá. (Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 15. A délutáni órákat (kivéve: gyerek óra!) (16:00-20:00) aznap 15:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben 4-nél kevesebb fő jelentkezett rá. (Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 16. A hétvégi órákat előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben 4-nél kevesebb fő jelentkezett rá. (Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 17. gyerek órákat előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben 3-nál kevesebb fő jelentkezett rá. (Az érintetteket e-mailben értesítjük)