5 éves lett a RúdtáncDebrecen

Fergeteges hangulatban telt az idei évi születésnapi party, ahol  - nyugodtan mondhatjuk - ismét sikerült a tavalyi évet felülmúlni.
Az ünnepélyes megnyitó után a cseppségek fellépésével indult a program, ahol a 6-12 éves korosztály mutatta meg mit tanultak az órák során. Ezt követően trénereink is bemutatóztak egy közel 20 perces blokkban, egyéni és páros elemeket vonultattak a színpadra, elkápráztatva ezzel a közönséget. Az idei évben újdonságként, 3 részben tombolát is sorsoltunk, és az értékes nyeremények mellett a fődíjunk, egy mobil rúd is gazdára talált. Az ínycsiklandó fogások után ismét fellépők következtek a trénerek személyében, akik szintén erre az estére készítettek egy-egy szemet gyönyörködtető produkciót, úgyhogy egy programokban igazán gazdag és mesés estének lehetett tanúi, akik velünk ünnepeltek. Az este végéhez közeledve nem maradhatott el a születésnapi torta sem, ami minden képzeletet felülmúlt és az íze is igazán mennyei volt. Az idei évi Házi Bajnokság ünnepélyes eredményhirdetésére is ezen az estén került sor, ahol a tanítványok hasznos, és igazán értékes nyereményekkel gazdagodtak.
A hajnalig tartó mulatság mindig nagyon nagy esemény az iskola életében, feltéve ezzel a koronát az egyébként is ünnepélyes születésnapi hétvégére.

Köszönjük Nektek, hogy együtt élhettük át mindezt...
Várunk Benneteket jövőre is:

A RúdtáncDebrecen csapata