7 éves a RúdtáncDebrecen

Újabb év telt el, egy újabb feladatokkal teli év, ami természetesen újabb lehetőséggel áldott meg minket! A legjobb csapat vagyunk! Hogy miért? Mert mindig mindenből kihozzuk a maximumot, mindenben a profizmust, az önzetlenséget és az alázatot produkáljuk. Igyekszünk, mert akarunk és mert képesek vagyunk rá. Egyediek vagyunk, törtetőek, megállíthatatlanok és elszántak.
Mindannyian, akik a RúdtáncDebrecen® nevét képviselik. Mert ez ezzel jár!
Így lesz ez az idei évi születésnapon is ugyanis az előző évekhez hasonlóan ebben az évben sem múlhat el házi bajnokság, workshop és születésnapi party nélkül a hétvége. Számos meglepetés produkcióval készülünk, kicsik és nagyon együtt készülnek, szülők és lelkes nézők pedig együtt fognak tapsolni köszönetképpen a fantasztikus prodkciókért. Örömteli pillanatokat élhetünk át a csapat minden tagjával. Szuper produkciókat, egyedi koreográfiákat és nagyon, de nagyon lelkes együtt - és nem egymás ellen versenyző - tanítványokat láthattunk az eddigi években is, amiért hálásak vagyunk és ennek okán mindenkit arra buzdítunk, hogy próbálja ki magát, és készüljön fel egy rövid kis koreográfiával :)

Születésnapi gála vacsora...
Egy élmény, amit minden évben szeretnénk megélni, átélni, és következő évben visszaemlékezni, mert ezek a közös élmények kovácsolják össze a csapatot. Felülmúlni az előzőt... Minden évben megpróbáljuk! Talán sikerül... egy dolog azonban biztos. Hatalmasat bulizunk, finomakat eszünk és iszunk, kacagunk, nyerteseket avatunk és természetesen csodálatosabbnál csodálatosabb előadásokat nézünk meg tehetséges és motivált sportolóktól. Idei évben trénereink és tanítványaink, kicsik és nagyon egyaránt készülnek, hogy egy igazán eseménydús és emlékezetes estét emlegessünk, de természetesen hűen a hagyományokhoz, egy újabb szuper tehetséget köszönhetünk majd a Hotel falai között, Bökfi Réka személyében, aki másnap továbbképzéseket is tart. Mielőtt megszólal a Happy Birthday című világhírű sláger nyerteseket avatunk, és díjakat osztunk ki. Csodaszép kupa, érmek, oklevelek és számos ajándék vár a versenyzőkre, amit iskolánk trénerei az ünnepélyes díjátadón örömmel osztottak szét. A hajnalig tartó mulatság tehát idén is lesz...idén is novemberben lesz... akarjunk együtt ünnepelni... már most írjátok be a naptárba... 

Időpont: 2018. NOVEMBER 17.
Kezdés: 19:00 (érkezés már 18:00 órától)
Helyszín: Hotel Lycium (Debrecen, Hunyadi János u. 1-3, 4026)


Belépőjegy: 
5.500 Ft (Elővételben: 2018. október 14-ig)
6.500 Ft (Október 16-tól október 31-ig)
 
Választható menük:
 
1)
- Zsályás jérceleves sült Cheddar sajtfánkokkal
- Ropogós préselt csülök sült hagymás Prókai burgonyával és vajas pecsenyelével
 
2)
- Kakas consommé zöldséggyöngyökkel és lúdgége tésztával
- Ropogós sajtkéregben sült csirkemell krémes burgonyával, vajas zöldségszalmával és illatos, hollandi mártással
 
3)
- Thai zöldségleves sült rizspapírral
- Panko morzsában sült padlizsán fűszervajas bulgurral és cékla Cappuccino-val

(az ár az italok fogyasztását NEM, a háromfogásos vacsorát azonban tartalmazza)

Jelentkezési határidő: 2018.10.21. (a teljes összeg befizetésével érvényes)

Tanítványaink kísérőt is hozhatnak magukkal,
azonban a jelentkezéskor legyetek szívesek jelezni hány plusz fővel érkeztek.
A fellépő gyerekek vacsoráját (minimum két vacsora jegy vásárlása esetén) biztosítjuk.

Gyertek el minél többen...
...hogy minél jobb legyen a BULI :)