ÚJÉVI LÉGAKROBATIKA SHOW

A szülinapi party sikerein felbuzdúlva, 2020. JANUÁR 17-én, a VOKE Egyetértés Művelődési Központban kerül megrendezésre a RúdtáncDebrecen 1. ÚJÉVI LÉGAKROBATIKA SHOW-ja

Rúdtánc Debrecen Karácsonyi Party

Idén, a Karácsony közeledtével szeretnénk egy csapatépítő, szórakoztató, sorversenyes partyt tartani, ahol kicsik és nagyok, diákok és trénerek együtt játszanak, nevetnek, szórakoznak.

Ajándékutalvány a fa alá!

Nálunk már megkezdődött a karácsonyi készülődés!
Ajándékozz sportot, ajándékozz egészséget! Vásárolj bérletet, hogy igazán emlékezetes maradjon az idei év!
 

Boldog Születésnapot RúdtáncDebrecen!

Iskolánk 8. születésnapját 109 fővel és egy fergeteges bulival ünnepeltük meg a város egyik impozáns rendezvénytermében, a Kölcsey Központ, Báltermében!

Rúdfitnesz, Lég- és Talajakrobatika gyerekeknek!

TÁNC-IZOMFEJLESZTÉS-HAJLÉKONYSÁG
Rúdfitnesz & lég- és talajakrobatika most már gyerekeknek is! A hely, ahol a gyermeked kiteljesedhet!
 
Részletekért kattints a tovább gombra!

ÚJ órarend - novembertől

Kihasználva a terem adottságait új óratípusokat iktattunk be az órarendbe. Bízunk benne, hogy mindannyian megtaláljátok a számotokra ideális órákat és időpontokat. Az új órarend november 4-től érvényes.

Erősíts szórakozva, fejlődj mosolyogva!

A jó hír, hogy az erő növeléséhez, nem kell edzőterembe menni vagy óriási súlyokkal dolgozni. Az erősítés órákon leggyakrabban saját testsúlyos és némi ellenállásos (rúd, szalag, labda stb.) gyakorlattal találkozhatsz.

Nyújtás - Minden, amit tudnod kell!

Egyik trénerünk, Andi beleásta magát és írt egy velős, hasznos és egyben szakmai cikket arról, mi is a nyújtás valójában! Fontos, hogy iskolánkban hozzáértő, szakmailag is magasan képzett trénerek segítségével vehetsz részt az órákon.

VIP kártya - a garantált kedvezményekért

Válts VIP kártyát és élvezd az ezzel járó garantált kedvezményeket! Kiemelt tagság folymatosan bővülő engedményekkel! További információkért keresd trénereinket!

LÉGTORNA - az új őrület

Formáld az alakod! Fejleszd a hajlékonyságod! Tedd mindezt légi könnyedséggel egy igazán népszerű sportfoglalkozáson.