Korlátlan bérlet

ÚJ BÉRLETTÍPUS SZEMTELENÜL KEDVEZŐ ÁRON! Eddz akár 500 Ft-ért alkalmanként!

KORLÁTLAN BÉRLET - a legjobb döntés
Havi fix költség - KORLÁTLAN EDZÉS

 

Fejlődj rohamtempóban és tedd mindezt kényelmesen, egy létszámlimitált, trénerek által vezetett sportfoglalkozáson. Hidd el, ilyet biztosan nem találsz sehol a városban! Nincs sorban állás, és garantáltan megéri ugyanis a számodra szimpatikus időpontokat változatlanul Te magad választhatod ki. Sőt! Ha gondolod szívesen segítünk egy hasznos és időtakarékos edzésterv összeállításában, ugyanis órarendünk lehető teszi, hogy naponta akár több órán is részt tudj venni. Ez nem semmi! Abszolút kihagyhatatlan ajánlat!
Szeretnénk bemutatni és egyben ajánlani Neked a már régóta várt, új bérlettípusunkat, a KORLÁTLAN bérletet, melyet ahogy a nevében is benne van annyiszor használsz az érvényességi idején belül, ahányszor csak szeretnél.
 

 


A bérlet - a megvásárlástól számítva - 30 NAPOS időintervallumban használható fel és a magánórák kivételével MINDEN óratípusra belépést biztosít, legyen az akár, táncos tematikus, erősítés & nyújtás, rúd, nyújtás, modern tánc, klasszikus balett, gyakorló vagy bármilyen egyéb óra amit heti lebontásban megtalálsz az órarendben. A bérlet felment Téged a plusz költségektől is, így a 90 perces órák esetében sem kell plusz díjat fizetned. Számolj utána és meglátod majd, garantáltan megéri... Tuti, hogy Neked is ez lesz a kedvenc bérlettípusod.

A bérlet ára csak 19.990 Ft