Próbaóra

MINŐSÉG - EREDETISÉG - EXKLUZÍV KÖRNYEZET - INGYENES ÓRÁK - ORSZÁGOSAN EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX ÓRAREND
PÉNZTÁRCABARÁT ÁRAK - CSAPATSZELLEM - FERGETEGES HANGULAT

Ez mind Rád vár, miért hagynád ki?!
Tartozz Kelet-Magyarorszég legnagyobb rúdtánc iskolájához!

Iskolánkhoz egyre több érdeklődő üzenet érkezik, melyben a sport csínjáról-bínjáról kérdezősködtök. Válaszainkban igyekszünk a legmegfelelőbb szakkifejezésekkel, és a lehető legrészletesebb szinten leírni mi is zajlik egy ilyen rúd órán. Véleményünk szerint, a legérthetőbb választ akkor kapjátok, ha eljöttök és kipróbáljátok... Így a próbóra elnevezésű kedvezménnyel kedveskedünk minden olyan érdeklődő számára, akik még nem jártak nálunk! Teljesen új érdeklődőink számára KEDVEZMÉNYES órák keretein belül biztosítunk kipróbálási lehetőséget! Iskolánk az országban egyedülállóan a LEGKOMPLEXEBB órarenddel, elérhető árakkal és nem utolsó sorban a napszak különböző időpontjaiban vár Benneteket, hogy bármikor eljuthass hozzánk!

A PRÓBÓRA elnevezésű kedvezményben az összes, órarendben szereplő KEZDŐ óra részt vesz. Jelentkezz bármelyikre, amelyik szimpatikus számodra!
Nincs más dolgod, mentsd le az iskola logójával ellátott képet, nyomtasd ki, és mutasd be a trénernek! 

A kedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók:
- 1 érdeklődő 1 ilyen típusú órán vehet részt
- Teljesen új tanítványként egyszeri alkalommal lehetőséged nyílik 1 db napijegy vásárlására 50% kedvezménnyel. (2000 Ft helyett 1000 Ft)
- Az órákra minden esetben szükséges internetes regisztráció. (lásd: Jelentkezés)

Tartozz közénk!
Légy részese a forgatagnak!
Neked is a legjobb jár!

Szeretettel vár: A RúdtáncDebrecen csapata