Jelentkezés

Ismerj meg minket

Amit garantálunk...

Több, mint 50 óra hetente
Magasan képzett, szakmai trénerek.
Országosan egyedülálló, komplex órarend
Pénztárcabarát árak, bérletakciók
Ingyenes, kedvezményes próbaórák
Limitált létszámú oktatás
Versenyzési és fellépési lehetőség
Intenzív hétvégék, workshopok, edzőtáborok

Aktuális

Christmas party 2018.12.16.

Idén, a Karácsony közeledtével szeretnénk egy csapatépítő, szórakoztató, sorversenyes partyt tartani, ahol kicsik és nagyok, diákok és trénerek együtt játszanak, nevetnek, szórakoznak.

Ingyenes próbaórák decemberben!

Amennyiben még nem jártál nálunk, decemberben az első edzésed mi álljuk! Sportolni szeretnél, erősödni vagy alakot formálni? Tedd mindezt olyan rendkívül különleges mozgásformák segítségével, mint a LÉGTORNA és a RÚDFITNESZ!

Ajándékutalvány a fa alá!

Nálunk már megkezdődött a karácsonyi készülődés! Ajándékozz sportot, ajándékozz egészséget! Vásárolj rúdfitnesz bérletet, hogy igazán emlékezetes maradjon az idei év!  

Korlátlan bérlet - AKCIÓ

Tovább fokozzuk!!! Ismét ajánljuk Nektek a KORLÁTLAN bérletünket... de MOST piszkosul alacsony áron!  19.990 Ft helyett 15.990 Ft-ért!

7 éves a RúdtáncDebrecen

Iskolánk 7. születésnapját egy fergeteges bulival ünnepeltük meg a város egyik impozáns rendezvénytermében, a Hotel Lycium, Átrium Éttermében.

LÉGTORNA - az új őrület

Formáld az alakod! Fejleszd a hajlékonyságod! Tedd mindezt légi könnyedséggel egy igazán népszerű sportfoglalkozáson.

ÚJ órarend - ÚJ óratípusok

Ahogy azt már megszokhattátok minden év szeptemberében módosul az órarend. Előkerülnek azok az órák, melyek a nyár folyamán szüneteltek és teljesen újak is megjelennek az órarendben. 

Nyújtás - Minden, amit tudnod kell!

Egyik trénerünk, Andi beleásta magát és írt egy velős, hasznos és egyben szakmai cikket arról, mi is a nyújtás valójában! Fontos, hogy iskolánkban hozzáértő, szakmailag is magasan képzett trénerek segítségével vehetsz részt az órákon.

Rúdfitnesz, Lég- és Talajakrobatika gyerekeknek!

TÁNC-IZOMFEJLESZTÉS-HAJLÉKONYSÁG Rúdfitnesz & lég- és talajakrobatika most már gyerekeknek is! A hely, ahol a gyermeked kiteljesedhet!  Részletekért kattints a tovább gombra!

ÚJ BÉRLETEK!

Szeptember 3-tól új bérleteket vezetünk be, így régiek közül néhányat megszünetetünk és egyszerűsítjük az érvényességi időket.
"Ahhoz, hogy elérd az eget,
el kell hagynod a földet."

Kapcsolat

4024. Debrecen, Piac utca 28/B II. emelet
(Gambrinusz köz, az Antikváriummal szemben)