ERIKA - ALAPÍTÓ TULAJDONOS


„25 évvel ezelőtt kezdődött minden… Akkor ott, 6 évesen szenvedéllyé, mindennapos teendővé, megszokássá vált a sport, ami azóta is töretlen, bár már lecserélve a rendszeres versenyzést, egy egészen más formában nyilvánul meg.

Táncpedagógusként tenni azért, hogy a tanítványok fejlődése garantált legyen egy nagyon nehéz, de igazán hálás feladat. Kötelességemnek érzem, hogy mindenkiből – legyen az gyermek vagy felnőtt - a maximumot és még talán annál is egy kicsit többet hozzak ki, bátorítsam, ösztönözzem, neveljen őt a helyes úton a sport által. Az óráimon a tánc különböző műfajaival ismertetem meg az érdeklődőket, illetve kezdőknek és haladóknak egyaránt utat biztosítok ahhoz, hogy akár a hajlékonyság, akár az erő tekintetében újabb és újabb kihívásokkal birkózzanak meg, garantálva ezzel a maximális fejlődésüket.”

JOCI - ALAPÍTÓ TULAJDONOS


"Mióta az eszemet tudom alkotok, építek, fejlesztek, támogatok. Önmagamat, mint táncost, mint embert és mint táncpedagógust. Más embereket, a lelküket, a tudásukat. Emberi kapcsolatokat vagy éppen vállalkozásokat!

Bármelyik órámon is vagyok, az egyik fő cél ami előttem lebeg, hogy adhassak! Szeretetet, tudást vagy egy kis figyelmet, és a végén egy technikailag képzett, céltudatos, magabiztos táncos, egy érzelmileg gazdag ember kerüljön ki a kezeim közül. A táncos tematikus óráimon is ezzel a lelkülettel találkozhattok és persze velem."

MÓNI


"Mint rúdfitness oktató, átláttam hogy a színvonalas oktatáshoz nem elég a tréner felkészültsége, más szempontoknak is érvényesülni kell. Számomra mindig fontos, hogy az órák sikerorientáltak legyenek, és mindenki elégedetten távozzon, nem utolsó sorban biztonságos körülmények között edzhessen. A szintek egymásra épülésének hála, a testet folyamatosan készítjük fel a terhelésre, ennek következményeként erősödik, izmosodik.


A célom, hogy megtanítsam azt, hogy lehet elfogadni a saját testünket, tisztelni és szeretni mindazt amit tőle kapunk, kihozni belőle a maximumot. Erre a rúdfitness egy tökéletes módszer, az önbizalmunk pedig óráról órára észlelhetően nő. 
Itt senki nem ítélkezik, mindegy milyen a külsőd, hány éves vagy... Előképzettség nélkül, bárki elkezdheti ezt a sportot."

ANDI


"A mozgás és a sport szeretete gyermekkorom óta jelen van az életemben. Ma már a büszke harmincas nők korosztályát erősítem. Nem szégyellem a koromat és mindent megteszek annak az érdekében, hogy fitt, fiatalos és egészséges maradjak még nagyon sokáig. Számomra a rúdsport a kihívást jelenti és egyben megtanított a kitartásra és az alázatra a sport iránt. 2013-ban részt vettem Budapesten először megrendezésre kerülő Pole Fitness Beauty Queen versenyen, ahol első helyezést értem el.

Nagyon hálás vagyok a Rúdtánc Debrecennek, hogy lehetőséget kaptam tudásom továbbadására. Feladatomnak tekintem, hogy segítsek mindenkinek elérni a célját ebben a sportágban, hogy felismerjétek a sport fontosságát, mely elengedhetetlen a fittség, egészség és az esztétikus megjelenéshez. Szeretettel várlak hétvégenként az óráimon, ahol a jó hangulat garantált!"

MARIANN

"Emlékszem az első rúdtánc órámra a Rúdtánc Debrecennél, az érzésre, amikor először sikerült megvalósítanom egy elemet. Azt hittem, nincs ennél boldogabb érzés ebben a sportágban. Ez erőt adott még több és nehezebb elem gyakorlásához. Ebben állandó segítségemre voltak a jól felkészült, végtelen türelmű trénerek és maga a színvonalas iskola is. 

Azután néhány éve lehetőségem adódott, hogy mind azt a sok jót, amit az évek során kaptam továbbadhassam másoknak, trénerként. Ekkor ébredtem csak rá, hogy azok az igazán boldog pillanatok ebben a sportban, amikor láthatom a tanítványok sikerét, hogy sikerül megvalósítaniuk egy-egy elemet, és azt később sikeresen kamatoztatják. És igazából itt nem csak elemeket tanulunk, ez a hely ennél sokkal többet ad: önbizalmat, kitartást, küzdeni akarást, alázatot, tiszteletet, szeretetet és egymásra figyelést és ezek a dolgok nem szűnnek meg két óra között sem, magunkkal visszük a termeken kívül is, ez egy Életre szól."

EFFY


"Gyermekként a klasszikus balett terén végeztem tanulmányaimat. 2013-ban kezdtem foglalkozni a rúdtánccal. Sok sportágban kipróbáltam magam a capoeirától a jógáig. Végül megtaláltam az én mozgásformám, amit az is bizonyít, hogy 2016-ban IPSF rúdsport Magyar Bajnoki címet szereztem. A puding próbája az evés, ahhoz, hogy ráleljünk arra, ami a legtöbb boldogságot okozza életünk során, a lehető legtöbb mozgásformát ki kell próbálnunk. A rúdtánc mellett a futás szenvedélyem. Fontosnak tartom, hogy a rúdtáncban a mozgás mellett magunkat is megtaláljuk és kinyíljunk a világ felé.

Tánc közben az lehetsz, aki csak lenni akarsz abban a pillanatban. Önmagunkat elfogadni, megélni, és hinni magunkban nem könnyű feladat. A táncban a lélek mintegy megszabadul a rögtől, s látható ritmikában fejezi ki magát. Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz."