ERIKA - ALAPÍTÓ TULAJDONOS


„25 évvel ezelőtt kezdődött minden… Akkor ott, 6 évesen szenvedéllyé, mindennapos teendővé, megszokássá vált a sport, ami azóta is töretlen, bár már lecserélve a rendszeres versenyzést, egy egészen más formában nyilvánul meg.

Táncpedagógusként tenni azért, hogy a tanítványok fejlődése garantált legyen egy nagyon nehéz, de igazán hálás feladat. Kötelességemnek érzem, hogy mindenkiből – legyen az gyermek vagy felnőtt - a maximumot és még talán annál is egy kicsit többet hozzak ki, bátorítsam, ösztönözzem, neveljen őt a helyes úton a sport által. Az óráimon a tánc különböző műfajaival ismertetem meg az érdeklődőket, illetve kezdőknek és haladóknak egyaránt utat biztosítok ahhoz, hogy akár a hajlékonyság, akár az erő tekintetében újabb és újabb kihívásokkal birkózzanak meg, garantálva ezzel a maximális fejlődésüket.”

JOCI - ALAPÍTÓ TULAJDONOS


"Mióta az eszemet tudom alkotok, építek, fejlesztek, támogatok. Önmagamat, mint táncost, mint embert és mint táncpedagógust. Más embereket, a lelküket, a tudásukat. Emberi kapcsolatokat vagy éppen vállalkozásokat!

Bármelyik órámon is vagyok, az egyik fő cél ami előttem lebeg, hogy adhassak! Szeretetet, tudást vagy egy kis figyelmet, és a végén egy technikailag képzett, céltudatos, magabiztos táncos, egy érzelmileg gazdag ember kerüljön ki a kezeim közül. A táncos tematikus óráimon is ezzel a lelkülettel találkozhattok és persze velem."

MÓNI


"Mint rúdfitness oktató, átláttam hogy a színvonalas oktatáshoz nem elég a tréner felkészültsége, más szempontoknak is érvényesülni kell. Számomra mindig fontos, hogy az órák sikerorientáltak legyenek, és mindenki elégedetten távozzon, nem utolsó sorban biztonságos körülmények között edzhessen. A szintek egymásra épülésének hála, a testet folyamatosan készítjük fel a terhelésre, ennek következményeként erősödik, izmosodik.


A célom, hogy megtanítsam azt, hogy lehet elfogadni a saját testünket, tisztelni és szeretni mindazt amit tőle kapunk, kihozni belőle a maximumot. Erre a rúdfitness egy tökéletes módszer, az önbizalmunk pedig óráról órára észlelhetően nő. 
Itt senki nem ítélkezik, mindegy milyen a külsőd, hány éves vagy... Előképzettség nélkül, bárki elkezdheti ezt a sportot."

MARCSI

"A rúdsport első találkozásra szerelmemmé vált, azóta valamilyen formában minden nap jelen van az életemben. Míg először csak a saját edzésemre kellett összpontosítanom, mióta oktatok legalább ilyen fontosnak tartom, hogy másoknak is át tudjak adni valamit abból, amit a sporttól, a sportról tanultam és tanulok minden nap.

A célom, hogy kortól, nemtől, adottságoktól függetlenül mindenkit hozzásegítsek, hogy meg tudjon dolgozni a saját sikeréért, mert hiszem, hogy mindenki fejlődőképes és itt a kitartó munka tényleg megtérül. Azon dolgozom, hogy a sport által megkövetelt erőfeszítés és az így átlépett korlátok ne önmagában az előrehaladást jelentsék, hanem azzal együtt örömet is okozzanak, érezzük jól magunkat. Szeretném, ha mindenki örömmel jönne hozzánk és elégedetten, de mégis célokkal felvértezve távozna az órák végén. 

ANDI


"A mozgás és a sport szeretete gyermekkorom óta jelen van az életemben. Ma már a büszke harmincas nők korosztályát erősítem. Nem szégyellem a koromat és mindent megteszek annak az érdekében, hogy fitt, fiatalos és egészséges maradjak még nagyon sokáig. Számomra a rúdsport a kihívást jelenti és egyben megtanított a kitartásra és az alázatra a sport iránt. 2013-ban részt vettem Budapesten először megrendezésre kerülő Pole Fitness Beauty Queen versenyen, ahol első helyezést értem el.

Nagyon hálás vagyok a Rúdtánc Debrecennek, hogy lehetőséget kaptam tudásom továbbadására. Feladatomnak tekintem, hogy segítsek mindenkinek elérni a célját ebben a sportágban, hogy felismerjétek a sport fontosságát, mely elengedhetetlen a fittség, egészség és az esztétikus megjelenéshez. Szeretettel várlak hétvégenként az óráimon, ahol a jó hangulat garantált!"

MARIANN

"Emlékszem az első rúdtánc órámra a Rúdtánc Debrecennél, az érzésre, amikor először sikerült megvalósítanom egy elemet. Azt hittem, nincs ennél boldogabb érzés ebben a sportágban. Ez erőt adott még több és nehezebb elem gyakorlásához. Ebben állandó segítségemre voltak a jól felkészült, végtelen türelmű trénerek és maga a színvonalas iskola is. 

Azután néhány éve lehetőségem adódott, hogy mind azt a sok jót, amit az évek során kaptam továbbadhassam másoknak, trénerként. Ekkor ébredtem csak rá, hogy azok az igazán boldog pillanatok ebben a sportban, amikor láthatom a tanítványok sikerét, hogy sikerül megvalósítaniuk egy-egy elemet, és azt később sikeresen kamatoztatják. És igazából itt nem csak elemeket tanulunk, ez a hely ennél sokkal többet ad: önbizalmat, kitartást, küzdeni akarást, alázatot, tiszteletet, szeretetet és egymásra figyelést és ezek a dolgok nem szűnnek meg két óra között sem, magunkkal visszük a termeken kívül is, ez egy Életre szól."

EFFY


"Gyermekként a klasszikus balett terén végeztem tanulmányaimat. 2013-ban kezdtem foglalkozni a rúdtánccal. Sok sportágban kipróbáltam magam a capoeirától a jógáig. Végül megtaláltam az én mozgásformám, amit az is bizonyít, hogy 2016-ban IPSF rúdsport Magyar Bajnoki címet szereztem. A puding próbája az evés, ahhoz, hogy ráleljünk arra, ami a legtöbb boldogságot okozza életünk során, a lehető legtöbb mozgásformát ki kell próbálnunk. A rúdtánc mellett a futás szenvedélyem. Fontosnak tartom, hogy a rúdtáncban a mozgás mellett magunkat is megtaláljuk és kinyíljunk a világ felé.

Tánc közben az lehetsz, aki csak lenni akarsz abban a pillanatban. Önmagunkat elfogadni, megélni, és hinni magunkban nem könnyű feladat. A táncban a lélek mintegy megszabadul a rögtől, s látható ritmikában fejezi ki magát. Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz."

RENI


"A mai világban, ahol kimondatlanul is azt várják a nőktől, hogy egy amazon erejével tartsák össze a családot, precízen lássák el a munkájukat az örök fejlődés jegyében, mégis maradjanak nők a lelkükben, alázattal és figyelemmel mások iránt... miért is meglepő, hogy egyre többen a rúdtáncban találjuk meg ezt az összetettséget, ami segít nekünk az életünkben is helyt állni.

A rúdon nem lehet figyelmetlenül ugrálni, alázat és kitartás nélkül követelni a fejlődést, harcosként kell felmenni és megtalálni magunkban az erős nőt. Ha a rúdon megtaláljuk ezeket az értékeket magunkban, tovább visszük életünk többi részére is. Gazdagabbak leszünk. Én ezért csinálom, és ezt szeretném megtanítani nektek is."

DÓRI


"Az első rúd órámon nagyon sok segítséget és motivációt kaptam az akkori oktatómtól. Később rájöttem, hogy ez nemcsak az első tréneremre volt igaz, hanem a Rúdtánc Debrecen összes trénerére, akik szívvel-lélekkel a legjobb tudásuk szerint tartják az óráikat.

Mióta tréner lettem azt a sok jót szeretném visszaadni a hozzám ellátogató diákoknak, amit Én is kaptam."

DORINA


"A Rúdtánc Debrecen lehetőséget adott egy új világ megismerésére. Minél több ideje látogattam az iskola óráit, annál sikeresebben álltam helyt az élet különböző helyzeteiben.

A tanári felkérésnek különösen örültem. Alátámasztotta a sok-sok munkát és alázatot, amit belefektettem a rúdfitneszbe. Mindig boldogsággal tölt el, ha a tudásomat átadhatom a tanítványoknak és láthatóan örülnek neki. Célom a tanári pozícióval nem más, mint a tudás átörökítése, és hogy én is erőt adhassak az olyan lányoknak, nőknek, mint amilyen én is voltam."