A jelentkezéshez be kell jelentkeznie!
<< Előző nap Következő nap >>
Megnevezés Terem Óra kezdete Óra vége Ára
Összevont (Kezdő & Haladó 1-2) 12:30 RÚDTÁNC terem 2022-06-25
12:30:00
2022-06-25
13:30:00
5 2.500 Ft

Felhasználási Feltételek:

 1. Fontos számunkra, hogy a testi és lelki adottságaitoknak megfelelő oktatásban részesítsünk, elkerülve ezzel az esetleges sérüléseket, baleseteket, ezért minden első órára látogató, az edzés megkezdése előtt egészségügyi kérdőívet tölt ki és felelősségvállalási nyilatkozatot ír alá. Adataitokat természetesen bizalmasan kezeljük. 18 év alatti tanítványaink jogi képviselőjével szülői beleegyező nyilatkozatot íratunk alá.
 2. Amennyiben az óráról való leiratkozás nem történik meg a bejelentkezések lezárásáig (24 órával a kezdés előtt) az adott alkalom levonásra kerül a bérletről. (Bérlettel nem rendelkező tanítványok esetében a napijegy kifizetése - 2500 Ft - a következő alkalommal történik.)
 3. Korlátlan bérlettel rendelkező tanítványaink egyszeri távolmaradást követően minden elmulasztott alkalom után - az érvényességi időhöz képest - 1 nappal rövidebb ideig használhatják fel bérletüket.
 4. Oldalunk lehetővé teszi a várólistára történő jelentkezést, de az órán csak abban az esetben vehet részt a várólistára regisztrált, amennyiben valaki, az előtte regisztráltak közül törli a jelentkezését. Kérjük a várólistára jelentkezőket, hogy kísérjék figyelemmel a számukra érdekes órákat.
 5. A megvásárolt bérlet át nem ruházható, tovább nem értékesíthető.
 6. A megvásárolt bérletet az érvényességi határidő végéig tudjátok felhasználni. Ezt követően új bérlet vagy napijegy vásárlására van lehetőségetek.
 7. Az óra megtartásához szükséges minimális létszám: 4 fő. (Kivéve: gyerek - 3 fő, gyakorló - 2 fő)
 8. Az órán mindenki saját felelősségére vesz részt.
 9. Az esetleges sérülésekért az oktató felelősségre nem vonható.
 10. Az öltözőben hagyott értékekért, tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 11. A felhasználási feltételek elfogadásával engedélyezed, hogy a RúdtáncDebrecen® által lebonyolított órákon készült fényképeket, videókat az iskola saját, hivatalos oldalain közzé tegye, népszerűsítve ezzel a rúdsportot. Az iskola, és a vezetőség garantálja, hogy a foglalkozásokon készített anyagokat (fotókat, videókat) kizárólag marketing célra, az iskola hivatalos weboldalán, Facebook oldalán, Youtube csatornáján és egyéb az iskola által készített, a vezetőség által jóváhagyott szóróanyagok készítéséhez használja fel. 
 12. Az iskola által megrendelt és fotós  vagy videós által elkészített - így annak akár logójával ellátott - saját tulajdonú képek és / vagy videók felhasználása engedélykötelesek. (A fotók és a videók az iskola és a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik. Engedély nélküli másolása, bármilyen módon történő felhasználása, vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megszegésének minősül, amelyet a törvény büntet!
 13. Ajánljuk figyelmetekbe GYIK menüpontunkat, ugyanis itt rengeteg, esetlegesen felmerülő kérdésre kaphattok választ.
 14. A délelőtti órákat (08:30-15:00) előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben nem érte el a minimum létszámot! (Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 15. A délutáni órákat (kivéve: gyerek óra!) (16:00-20:00) aznap 15:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben nem érte el a minimum létszámot! (Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 16. A hétvégi órákat előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben nem érte el a minimum létszámot!(Az érintetteket e-mailben értesítjük)
 17. gyerek órákat előző nap 20:00 órakor lezárja a rendszer, amennyiben nem érte el a minimum létszámot! (Az érintetteket e-mailben értesítjük)