RENDKÍVÜLI HÍREK

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata az energiaválság kapcsán 2022. november 1-től változásokat vezet be az általa fenntartott, valamennyi intézményben.
Az általam küldött
CIKK-ben részletesen olvashattok az említett változásokról, mi azonban a saját - nagyon váratlan - megoldandó problémáinkra szeretnénk koncentrálni!
Ahogy azt már írtuk, a változások 2022. november 1-től lépnek életbe, tehát gyorsan és megoldásra törekvően kell cselekednünk. SZERENCSÉRE - több másik tagintézménnyel ellentétben - az Ifjúsági Ház nem zár be, viszont 4 napos munkarendre áll át, így a HÉTFŐI napokon az intézmény ZÁRVA tart. Ez még tovább fokozódik, ugyanis az Ifi Ház a téli szünetben, 2022.12.24-2023.01.09. között ZÁRVA tart, szintén hivatkozva a spórolásra és az iskolákban tartott téli szünetre. (Ez a kisebb baj, ugyanis itt nagy létszámban egyébként sem voltak óráink, sokan elutaznak az ünnepek miatt!)
 
MIT TUDUNK TENNI?
- alkalmazkodunk
- órarendet módosítunk (hála a fantasztikus tréneri csapatnak!)
- együttműködünk
- megoldást keresünk

 
VÁLTOZÁS, AMI ÉRINT BENNETEKET:
- HÉTKÖZNAP plusz órák kerültek beiktatásra, EGYES órák áthelyezésre kerültek
- SZOMBATONKÉNT bővített órarenddel várunk
- Gyakorló órák 15:00 óra után (limitált létszámban) csak csoportos megoldásban tudnak üzemelni! (15:00 óra előtt továbbra is lesz lehetőség egyénileg edzeni!)

A sikeres működés érdekében az alábbiakat szeretnénk kérni Tőletek:


- Legyetek kedvesek az órákra 5 perccel korábban érkezni, ugyanis a trénerek az órákat időben kezdik, így azokat, akik késve érkeznek nem tudják megvárni!
- A szülőket nyomatékosan szeretnénk megkérni, hogy a termeken kívül - a folyosón várakozzanak!
- Az órára érkezőket is tisztelettel kérjük, hogy indokolatlanul korán ne zavarják a foglalkozásokon résztvevőket!
- A tisztaság megőrzése érdekében legyetek kedvesek az utcai cipőt a termeken kívül elhelyezett cipőtartó egységekre helyezni valamint a folyosón való közlekedéshez a kihelyezett vendég papucsokat használni!
- A teremben elhelyezett paravánokat az öltözés időtartamára nyugodtan használhatjátok!
- Óráinkra továbbra is előzetes regisztráció szükséges! Legyetek kedvesek egymásra való tekintettel ezt tiszteletben tartani!
- Amennyiben valaki - valamilyen oknál fogva - nem tud részt venni az órán, és azt már a felhasználási feltételeknek megfelelően nem tudja lemondani, az iskola különböző felületein legyen kedves jelezze!


Végezetül, de egyáltalán nem utolsó sorban szeretnénk Nektek MEGKÖSZÖNNI az együttműködést, a sok-sok türelmet, az elkötelezettséget, amivel az iskola iránt vagytok. Köszönjük! :)

Alább találjátok a módosított órarendeket: