9 éves a RúdtáncDebrecen

*** 117 fő *** Boldog Születésnapot RúdtáncDebrecen! ❤

Mozgalmas, élménydús és maximálisan csapatépítő hétvégén vagyunk túl! Minden évben vár rám egy szöveg írása, egy olyan szövegnek a megírása, ami hűen tükrözi azt, ami szombaton és vasárnap történt... ezt most sincs másképp ugyanis 9 éves születésnapot ünnepeltünk! ???????? Minden évben várjuk ezt a hétvégét... természetesnek is vesszük, hogy lesz ez a rendezvénysorozat, hetekkel előtte már készülnek a koreók, a fellépőruhák, érkeznek a jelentkezések a gálavacsorára, egyeztetek a sztárfellépővel, a helyszínnel, a fotóssal, a cukrásszal és még nagyon sok emberrel ahhoz, hogy a jelen lévő vendégek azt érezzék imádtak részesei lenni ennek a forgatagnak! ???? Az ide év azonban másképp indult... Sorakoztak a kérdések...
Lesz party? Megtarthatjuk a partyt? Jelentkezett már valaki, hogy szeretne részt venni az estén? Mit tegyünk? Mit tehetünk?
Én a magam részéről egyetlen kérdést tettem fel:
Van e igény a születésnapi partyra ebben a lehetetlen helyzetben?!

A válaszra nem kellett sokat várnom...

Amint publikus lett a party időpontja, egyik jelentkezés után a másik érkezett, így tudtam:
VAN IGÉNY erre a rendezvényre! Vágjuk bele!!! ????????

Maximálisan betartva a kormány által előírtakat, jól éreztük magunkat! Jól mertük érezni magunkat ebben a kilátástalan helyzetben, és azt hiszem nagyon jól tettük, hogy mertünk szórakozni - annyit és amennyire csak lehetett!
Álomszép, kreatív és maximálisan ön-azonos koreográfiákat láthattunk a Házi Bajnokságon - nagyon büszkék vagyunk a tanítványainkra, óriási fejlődésen mentek keresztül és csodaszépek voltak a versenyen! ❤ A party.... A 1.5 méter távolságot és a maszkot kivéve örökké emlékezetes marad... Lenyűgöző bemutatókat nézhettünk végig a gyerekek, a juniorok, a felnőttek, a trénerek és nem utolsó sorban 
Nikolett Molnar Artist
 előadásában! A felajánlóknak hála, rengeteg értékes ajándékot sorsoltunk ki a tombolán, és ínycsiklandó ételeket fogyaszthattunk el! A Házi Bajnokság résztvevőit és az esten fellépő előadókat egyaránt elhalmoztuk mindenféle széppel és jóval, és természetesen felvágtuk a születésnapi tortát is!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen szinten is részese volt ennek a szervezési folyamatnak, és természetesen külön szeretném kiemelni az iskola trénereit, akik segítették a fellépők felkészülését, jelenlétükkel emelték az est színvonalát, és maximális támogatásukról biztosítanak nap, mint nap!

Köszönöm az élményt, és a bizalmat...
Jövőre ismét találkozunk! ???? Erika