KASCSÁK JENNY workshopok - 2021.11.20.

Ahogy azt már megszokhattátok, minden évben, számos hazai rudas és / vagy légtornász tehetség vendégeskedik nálunk. Idén Kascsák Jennifert köszöntjük Debrecenben, aki az elmúlt évek során, sokszoros címvédő magyar bajnok lett, páros kategóriában.

Születésnapi HÁZI BAJNOKSÁG 2021

Születésnapi hétvégénk keretein belül TANÍTVÁNYAINK részére versenyt rendezünk. Ne feledd! Belőled is lehet BAJNOK!

OKTÓBERI ÓRAREND

Kihasználva a terem adottságait még több órával várunk Benneteket. Bízunk benne, hogy mindannyian megtaláljátok a számotokra ideális órákat és időpontokat. Az új órarend október 18-tól érvényes.

Szeptembertől ÁRAINK VÁLTOZNAK!

Szeptember 6-tól változnak áraink, azonban minden bérlettípus kedvezményesen vásárolható meg VIP kártyával!

Rúdsport, Légakrobatika gyerekeknek!

TÁNC-IZOMFEJLESZTÉS-HAJLÉKONYSÁG
Rúdsport & légakrobatika most már gyerekeknek is! A hely, ahol a gyermeked kiteljesedhet!
 
Részletekért kattints a tovább gombra!

VIP kártya - a garantált kedvezményekért

Válts VIP kártyát és élvezd az ezzel járó garantált kedvezményeket! Kiemelt tagság folymatosan bővülő engedményekkel! További információkért keresd trénereinket!

Erősíts szórakozva, fejlődj mosolyogva!

A jó hír, hogy az erő növeléséhez, nem kell edzőterembe menni vagy óriási súlyokkal dolgozni. Az erősítés órákon leggyakrabban saját testsúlyos és némi ellenállásos (rúd, szalag, labda stb.) gyakorlattal találkozhatsz.

Nyújtás - Minden, amit tudnod kell!

Egyik trénerünk, Andi beleásta magát és írt egy velős, hasznos és egyben szakmai cikket arról, mi is a nyújtás valójában! Fontos, hogy iskolánkban hozzáértő, szakmailag is magasan képzett trénerek segítségével vehetsz részt az órákon.