NYÁRI LÉGAKROBATIKA tábor gyerekeknek!

Igazi kihívásokkal teli, légi trükkökkel tarkított, sikerorientált napközis táborunk a legjobb választás, ha gyermekednek valami igazán különlegeset kerestek.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata az energiaválság kapcsán 2022. november 1-től változásokat vezet be az általa fenntartott, valamennyi intézményben.

TESTNEVELÉS IGAZOLÁS

Az előző évekhez hasonlóan idén is van lehetőségetek kérni azt az igazolást, mellyel a heti 2 testnevelés órát tudjátok kiváltani!

ÚJ HELYSZÍNEN VÁRUNK!

BREAKING NEWS! 

Iskolánk új helyszínre, az Ifjúsági Házba költözött, ahol nagyobb termekkel és 4 méteres belmagassággal várunk Benneteket!

Rúdsport, Légakrobatika gyerekeknek!

TÁNC-IZOMFEJLESZTÉS-HAJLÉKONYSÁG
Rúdsport & légakrobatika most már gyerekeknek is! A hely, ahol a gyermeked kiteljesedhet!
 
Részletekért kattints a tovább gombra!

VIP kártya - a garantált kedvezményekért

Válts VIP kártyát és élvezd az ezzel járó garantált kedvezményeket! Kiemelt tagság folymatosan bővülő engedményekkel! További információkért keresd trénereinket!

AKTUÁLIS ÓRAREND

Kihasználva a terem adottságait még több órával várunk Benneteket. Bízunk benne, hogy mindannyian megtaláljátok a számotokra ideális órákat és időpontokat. Az új órarend 2022. november 7-től érvényes.

Nyújtás - Minden, amit tudnod kell!

Egyik trénerünk, Andi beleásta magát és írt egy velős, hasznos és egyben szakmai cikket arról, mi is a nyújtás valójában! Fontos, hogy iskolánkban hozzáértő, szakmailag is magasan képzett trénerek segítségével vehetsz részt az órákon.