Aerial & Exotic Saturday 2020.10.17.

A Winter weekenden már találkozhattatok Molnár Nikivel, aki októberben egy igazi trió bombával készül a RúdtáncDebrecen tanítványainak AERIAL & EXOTIC SATURDAY elnevezésű rendezvényünkön.

Rúdsport, Légakrobatika gyerekeknek!

TÁNC-IZOMFEJLESZTÉS-HAJLÉKONYSÁG
Rúdsport & légakrobatika most már gyerekeknek is! A hely, ahol a gyermeked kiteljesedhet!
 
Részletekért kattints a tovább gombra!

VIP kártya - a garantált kedvezményekért

Válts VIP kártyát és élvezd az ezzel járó garantált kedvezményeket! Kiemelt tagság folymatosan bővülő engedményekkel! További információkért keresd trénereinket!

GALIBA Fesztiválon jártunk!

Iskolánk meghívást kapott Debrecen város nagyszabású gyermek fesztiváljára! Imádtuk MI IS, és TI IS! A fotósok, videósok... nem győztek kattogtatni és felvételt készíteni!

Erősíts szórakozva, fejlődj mosolyogva!

A jó hír, hogy az erő növeléséhez, nem kell edzőterembe menni vagy óriási súlyokkal dolgozni. Az erősítés órákon leggyakrabban saját testsúlyos és némi ellenállásos (rúd, szalag, labda stb.) gyakorlattal találkozhatsz.

ÚJ órarend - SZEPTEMBERTŐL

Kihasználva a terem adottságait új óratípusokat iktattunk be az órarendbe. Bízunk benne, hogy mindannyian megtaláljátok a számotokra ideális órákat és időpontokat. Az új órarend augusztus 31-től érvényes.

Nyújtás - Minden, amit tudnod kell!

Egyik trénerünk, Andi beleásta magát és írt egy velős, hasznos és egyben szakmai cikket arról, mi is a nyújtás valójában! Fontos, hogy iskolánkban hozzáértő, szakmailag is magasan képzett trénerek segítségével vehetsz részt az órákon.

Boldog Születésnapot RúdtáncDebrecen!

Iskolánk 8. születésnapját 109 fővel és egy fergeteges bulival ünnepeltük meg a város egyik impozáns rendezvénytermében, a Kölcsey Központ, Báltermében!